+376 75 10 75 +376 601 575

GRUP FITA

Immobiliària pionera
a Andorra

A diferència d’altres immobiliàries, el Grup Fita us ofereix un ampli ventall de serveis. No només estem enfocats com a promotors immobiliaris, sinó que també oferim altres ofertes pioneres a Andorra.

Apartaments a Andorra compra i venda | Pisos i Cases | Obra nova

Com a promotors immobiliaris, seguim oferint els millors pisos d’Andorra ubicats majoritàriament a Sant Pere del Tarter, Soldeu, Canillo i la Massana. Els nostres apartaments compten amb els millors acabats i vistes espectaculars de les valls de Soldeu, Tarter i l’Aldosa. Gaudeix de la tranquil·litat que representa un apartament d´alta muntanya. A més, també podreu gaudir dels millors esports d’aventura. Amb una localització inigualable, on tots els serveis són a 5 minuts amb cotxe. Tot plegat amb la màxima tranquil·litat i una de les millors vistes d’Andorrra.

Immobiliària Andorra

El Tarter | Canillo | Soldeu

Més de 40 anys avalen el naixement de la nostra immobiliària GRUPFITA, quan Andorra es començava a articular com a destinació turística. La neu i les compres esdevenien els principals atractius per a milers de turistes que s’acostaven a les nostres valls. Llavors el nostre eslògan era, «Andorra el país dels Pirineu

This Is Our Passion

Gaudeix de la tranquil·litat d’un pis d’alta muntanya i de l’emoció de l’esquí i de les activitats que ens ofereix el nostre entorn.

Grup Fita us ofereix un ampli ventall de serveis

A diferència d’altres immobiliàries, el Grup Fita us ofereix un ampli ventall de serveis. No només estem enfocats com a promotors immobiliaris, sinó que també oferim altres ofertes pioneres a Andorra.

Gaudeix dels nostres apartaments amb vistes i entorn insuperables.

Grup FITA

Més de quaranta anys d’experiència avalen al GRUP FITA com a una de les immobiliàries més determinants del país.
GRUP FITA ha estat un dels principals gestors urbanístics que han donat forma al que avui en dia és Andorra. En aquells inicis, conegut com el país dels Pirineus.

Com a promotors immobiliaris, seguim oferint els millors pisos d’Andorra ubicats majoritàriament a Sant Pere del Tarter, Soldeu, Canillo i la Massana. Els nostres apartaments compten amb els millors acabats i vistes espectaculars de les valls de Soldeu, Tarter i l’Aldosa. 

Més de quaranta anys d'experiència

Avalen al GRUP FITA com a una de les immobiliàries més determinants del país.

Assessorament i gestió d’inversions

El nostre departament de Serveis ofereix un tracte personalitzat envers cada client. Un equip de professionals especialitzats per aconseguir els objectius de cada projecte.

Consultoria, assessorament i gestió d’inversions

El nostre departament de gestoria et solucionarà qualsevol consultoria, assessorament i gestió d’inversions i desinversions o d’actius immobiliaris.