Luxós i ampli xalet situat en l’exclusiva urbanització de Bellmont, a l’Aldosa de La Massana.

La urbanització Bellmont té unes precioses vistes a la vall, està rodejada de natura i compta amb zones comunes enjardinades. Totes les façanes són de pedra i fusta, trobant l’harmonia amb l’entorn.

Aquest conjunt residencial compta amb entrada privativa dels seus veïns, que procura la seva seguretat i intimitat.
Viure en aquesta casa és tenir el confort, la tranquil•litat i la privacitat assegurada enmig d’un entorn natural, amb accés a jardins privatius en tots els nivells de la casa. La casa disposa de tres façanes, orientades a l’est, sud i oest, respectivament. Les estàncies de la casa són en general molt àmplies, amb sensació de molt espai i també disposen de grans finestrals, essent doncs molt lluminosa.

Malgrat gaudir de molt bones vistes des de totes les sales i habitacions, aquests espais no estan a l’abast de mirades indiscretes des de l’exterior.
Els acabats són de qualitat, d’estil clàssic. Compta amb ascensor i instal•lacions de domòtica. Parquet i fusteria interior de roure.
La distribució es la següent: Planta alta: entrada superior de la casa, vestíbul, espaiós garatge per a 2 automòbils grans i una gran sala polivalent que pot esdevenir un despatx, sala o habitació amb grans finestrals i espectaculars vistes.

Planta de dia: amplia avantsala distribuïdor, gran saló-menjador molt exterior i lluminós durant tot el dia, orientat al sud i amb magnífiques vistes, gran cuina separada amb zona de menjador, accés al jardí lateral i lavabo de cortesia.Planta habitacions 1: 4 grans habitacions, una d’elles de tipus suite amb vestidor, 2 banys, sala de rentadores, porxada d’accés a ampli jardí al que donen totes les habitacions.
Planta habitacions 2: distribuïdor, 2 àmplies habitacions tipus suite amb els seus banys complerts, gran saló amb accés al jardí inferior, saleta auxiliar, entrada inferior de la casa.
Resumint, es tracta d’un gran xalet amb àmplies estàncies, molta lluminositat, magnífiques vistes, intimitat, seguretat i discreció, molt bons acabats i una bona relació qualitat/preu.

Map