Presentaciò

Presentaciò

Més de 40 anys avalen el naixement del GRUPFITA, quan Andorra es començava a articular com a destinació turística, i la neu i les compres esdevenien els principals atractius per milers de turistes que s’apropaven a les nostres valls, encuriosits per aquesta difusió tan peculiar, i el nostre eslògan d’aleshores era, Andorra el país dels Pirineus.

Arran d’aquest creixement espectacular, a Andorra es van construir grans quantitats de vivendes i GRUPFITA va esdevenir pionera en el sector de les Valls d’Orient, més concretament, a Sant Pere del Tarter, on es va iniciar la seva intrusió en aquest sector.

Amb el temps, i amb el sector immobiliari més consolidat al país, poc a poc vam anar eixamplant les nostres competències, construint major quantitat de promocions de gran qualitat, que va pretendre donar resposta a les demandes que els nostres clients d’aleshores sol·licitaven.

Avui dia, volem mantenir la mateixa filosofia de fidelitat vers al client, prioritzant al màxim dins els nostres objectius, la seva figura i ocupar-nos de les seves necessitats, malgrat que també, ens hem volgut actualitzar i estar al dia, per no esdevenir una empresa obsoleta i fora de mercat.

Com a promotors immobiliaris, seguim oferim-vos els millors pisos de Sant Pere del Tarter, amb els millors acabats, i vistes espectaculars a les valls de Soldeu, Tarter i l’Aldosa que permetran que la seva segona residència disposi de la bipolaritat que representa la tranquil·litat d’un pis d’alta muntanya i l’emoció i excitació que causen l’esquí i els esports d’aventura que ens ofereix el nostre entorn. O també, si és dona el cas, una primera residència envejable, on tots els serveis es troben a 5 minuts a cotxe, i on la pau, tranquil·litat i vistes que ofereixen els nostres pisos, no es troben enlloc d’Andorra.

Actualment GRUPFITA us ofereix un ampli ventall de serveis i no només estem enfocats com a promotors immobiliaris, sinó que també oferim d’altres ofertes pioneres a Andorra.

Els nostres clients, fidels a la nostra empresa, ens confien les seves propietats ja sigui per vendre-les o bé per llogar-les per tal de treure el màxim rendiment a les seves inversions. I també perquè saben que el control de les seves propietats és absolut i ens preocupem perquè aquestes es mantinguin sempre en condicions òptimes.

Per tant, GRUPFITA, ven i lloga aquestes propietats dels seus clients amb molta cura i prudència, a fi d’evitar que els pisos puguin ser malmesos.

Altrament, GRUPFITA, ofereix al seus clients; serveis de neteja, manteniment 24 hores; reposició de llenya, posar la calefacció anticipadament a l’arribada al client que ho sol·liciti, etc.

Enguany hem incorporat el servei de lloguer d’apartament per vacances i oferim als nostres clients la possibilitat de passar uns dies als nostres apartaments, en plena natura, ja sigui a l’estiu o l’hivern, amb els amics, sols, o en família, per passar uns dies de repòs en el millor entorn possible, oferint-los totes les comoditats possibles: venda directa de forfets, lloguer de material d’esquí o neu, etc… Tot plegat a preus molt assequibles.

Propiedades    Contacta

Necesitas ayuda? Chatea con nosotros